Hogyan tudok foglalni?

Foglalni itt lehet, egyedi ajánlatért kérjük keresse kollégánkat a +36302311632 telefonszámon vagy az info@naturhotelkovesteto.hu e-mail címen.

Meddig kell elhagyni a szobát?

Érkezés: A szobák az érkezés napján 14:00 óra után foglalhatóak el. Korábbi érkezésüket, kérjük jelezzék! Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy 17:00 utáni érkezés esetén a szobát csak előre történő jelzés alapján tudjuk tartani.

Távozás: A szobák az utazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre. Amennyiben ez időpontig nem hagyják el a szobát, úgy automatikusan szobafelár kerül felszámolásra. A késői szobaelhagyásra foglaltságunk függvényében van lehetőség, melyről kérjük, egyeztessen recepciós kollégáinkkal!

Milyen parkolási lehetőség van?

Vendégeink részére ingyenes, zárt parkolást biztosítunk a szálloda területén.

Van internet hozzáférés?

A szállodánk egész területén ingyenes WIFI szolgáltatás áll Vendégeink rendelkezésére.

Milyen hitelkártyákat használhatok?

Visa, Maestro, Eurocard, Mastercard, OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya.

Hozhatom a háziállatomat?

Előzetes egyeztetés alapján háziállat hozható 3000 Ft/nap felár ellenében. Az ár ellátást nem tartalmaz. Hotelünk állatbarát hely, azonban éttermünkbe nincs lehetőség állat behozatalára.

Kisgyermekkel érkeznék, milyen lehetőségeim vannak?

Gyermekeknek 3 éves koráig díjmentesen, 3-12 éves kor között 40% kedvezménnyel, 12 éves kor felett teljes áron van lehetőség szállást foglalni. Gyermek(ek)kel érkezők részére ajánljuk nagyobb méretű 4 ágyas családi szobáinkat. Szobáinkhoz kiságyat díjmentesen biztosítunk, melyet előzetesen kérjük jelezzen felénk. Szállodánk és éttermünk is gyermekbarát módon működik, kérdés esetén keresse kollégánkat a +36302311632 telefonszámon vagy az info@naturhotelkovesteto.hu e-mail címen.

A Natur Hotel Kövestető szálloda a Kelet-Mecsekben, Hosszúhetény szomszédságában, erdei környezetben várja a sport- és szabadidős kikapcsolódási lehetőségeket kereső, valamint pihenni vágyó vendégeit. 

KAPCSOLAT

Cím: 7694 Hosszúhetény, Kövestető település 67/A hrsz.
GPS: 46° 10’ 12,88” 18° 19’ 27,00”

+3630 2311 632

info@naturhotelkovesteto.hu