ESKÜVŐK

Szállodánkban csodálatos természeti környezetben mondhatja ki a boldogító igent. A polgári szertartáshoz beltéri és kültéri helyszínünk egyaránt rendelkezésre áll. Az esküvőre éttermünk többféle népszerű tájjellegű és vadakból összeállított esküvői menüsort és italcsomagokat ajánl, de természetesen egyéni kombináció is rendelhető. Éttermünkben 60 fő, a hozzá kapcsolódó kültéri sátrunk további 100 fő leültetésére alkalmas.

Ezeken felül grillezési lehetőség, különterem, sminkszoba, rendezett park és elegendő parkoló áll helyben rendelkezésre.

Fotózáshoz minden évszakban kiváló helyszínt biztosít a szállodát körülölelő gyönyörű erdő, valamint kis sétával a közeli Kövestető kilátó.

Gyermekkedvezmény:
0-3 éves korig ingyenes
3-12 éves korig – 40% kedvezmény étel- és italcsomagjaink árából

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Rendezvénytermünk minden szükséges technikával felszerelve várja Önt. A programok közötti szünetekben szállodánk különleges ajánlatai  közül is választhat, melyet az Ön igényei szerint egyedileg állítunk össze. Éttermünkben reggeli, ebéd és vacsora is foglalható vendégei számára, majd a nap végén kipihenhetik a fáradalmakat egy kellemes masszázs vagy szauna közben.

Szállodánk egyedülálló elhelyezkedése és természeti környezete miatt lehetőség van akár aktív csapatépítésre is. Legyen az egy bográcsozás, hegyvidéki kirándulás vagy kültéri sportok, kollégáink szívesen segítenek ennek lebonyolításában is!

A Natur Hotel Kövestető szálloda a Kelet-Mecsekben, Hosszúhetény szomszédságában, erdei környezetben várja a sport- és szabadidős kikapcsolódási lehetőségeket kereső, valamint pihenni vágyó vendégeit. 

KAPCSOLAT

Cím: 7694 Hosszúhetény, Kövestető település 67/A hrsz.
GPS: 46° 10’ 12,88” 18° 19’ 27,00”

+3630 2311 632

info@naturhotelkovesteto.hu